}

Ontmoet de ondernemer achter RocketMeetings | Investeer via Crowdfunding


Ondernemer Stijn Thijssen

Wanneer heb je besloten om te gaan ondernemen en waarom?

Dat gaat best ver terug. Toen ik 15 was had ik mijn eerste bedrijfje waarbij ik brommers kocht, verbeterde en verkocht. Dat ik wilde gaan ondernemen was voor mij 100% duidelijk op het HBO. Het resultaatgerichte sprak mij aan, maar uiteindelijk was het meer een gevoel dat ondernemen goed bij mijn persoonlijke waardes past. Voor mij was toen ook duidelijk dat ik iets wilde doen met het verbeteren van organisaties. Uiteindelijk heb ik gekozen eerst nog door te studeren (Nyenrode) en daarna te werken aan grootschalige en impactvolle verbetertrajecten. Hoewel ik medewerker was voelde ik me ook altijd betrokken alsof ik ondernemer was en ging 100% voor het resultaat. Ik heb dat vele jaren gedaan, maar uiteindelijk bleef het ondernemersgevoel verder aan mij knagen. In 2014 richtte ik implementatie.nl op en begin 2016 RocketMeetings. In de 9 jaar verbetertrajecten heb ik meer dan 3000 vergaderingen gehad op alle niveaus directie-werkvloer.

Wat voor een type ondernemer ben je?

No compromise. Ik kan er een heel verhaal over vertellen, maar uiteindelijk ben ik het type ondernemer dat blijft zoeken naar datgene dat voor het totaal goed is. In RocketMeetings komt dat bijvoorbeeld tot uiting doordat we voor organisaties geweldige resultaten halen terwijl we tegelijkertijd voor gebruikers gemakkelijk maken. Ook onze keuze om de agenda-integratie te ontwikkelen is bijzonder. Dit zorgt voor extreem gebruiksgemak, minder handmatige handelingen (dus minder tijd & geld voor organisaties) en het wordt gemakkelijker om andere uit te nodigen voor RocketMeetings. Kortom een echte win-win.

In een paar zinnen, introduceer je start-up

Vergaderen zou niet zo moeilijk moeten zijn. Met RocketMeetings (software) kun je geweldig vergaderen. Je bereikt doelen (2x) sneller, bent minder tijd kwijt met vergaderen (-20%) en krijgt weer energie van vergaderen. RocketMeetings is zo geavanceerd dat het eenvoudig is gebleven.

Waarom is beter vergaderen zo belangrijk?

Vergaderingen zijn het belangrijkste middel voor organisaties om hun doelen te bereiken en te groeien naar de toekomstige organisatie die ze willen zijn. Dat blijkt veelal lastig. De huidige vergaderingen lijken niet veel op te leveren, kosten veel tijd en energie. Dat is ongeveer alles wat je NIET wilt als je aan het roer van een organisatie staat. Dat moet dus anders.

Het mooie is dat het ook beter kan. Organisaties kunnen sneller doelen behalen, houden tijd over voor hun kernactiviteiten en medewerkers krijgen meer energie. Welke organisatie wil dat nu niet?

Beschrijf het verleden, heden en de toekomst van je bedrijf

Begin 2016 zijn we gestart met de ontwikkeling van onze software. Tegelijkertijd hebben we ca. 200 gesprekken gehouden om het concept en de oplossing daarvan te testen en toetsen. In juli 2016 hebben we gebruikerstesten gedaan met onze eerste versie van de software. In september 2016 hebben we de eerste klant testen gedaan. Met al die feedback op zak zijn we door gaan ontwikkelen en hebben we onder andere onze meest uitdagende technische functie ontwikkeld: de integratie met elke business agenda. Dat heeft allemaal langer geduurd dan we hadden gehoopt, maar 1 ding verliezen we niet uit het oog: het moet echt een goed product zijn dat betekent goede gebruikerservaring en best in class security. Nu zijn we er, we hebben een geweldig product en dat klanten direct kunnen gaan gebruiken. Komende tijd zal dan ook vooral in het teken staan van aantrekken van nieuwe klanten. Tegelijkertijd willen we doorbouwen aan onze technologie om de voorsprong die we nu hebben te houden. Er zijn tal van mogelijkheden om gebruikers nog beter te ondersteunen en steeds meer toegevoegde waarde te realiseren. Elke vergadering ondersteund door RocketMeetings. Daar gaan we voor!

Wat is de unieke waarde die de service biedt?

RocketMeetings is op meerdere punten anders dan de meeste huidige meetings:

 • Sneller doelen behalen (2x)
 • Minder tijd kwijt met vergaderen (-20%)
 • Krijg meer energie van vergaderen
 • De enige vergader oplossing met realtime integratie voor je zakelijke agenda (oa. exchange, office 365, google apps)

Wat is het hoofddoel van de crowdfunding-campagne?

 • Wij hebben flink geïnvesteerd in alle voorbereidingen en technologie om een serieuze service aan organisaties te kunnen leveren. Nu we daarmee klaar zijn willen we graag snel klanten onboarden. Dat kost tijd en dus ook geld. Door te investeren in sales kunnen we sneller en meer klanten onboarden.

Waarom crowdfunding?

 • Iedereen kent het vergaderprobleem. Wij denken dat het daarom een heel geschikt product is om via crowdfunding investeringen op te halen. Tegelijkertijd is het voor elke investeerder makkelijk om te helpen bij de uitbreiding van RocketMeetings, iedereen kent immers wel mensen die geholpen zouden zijn bij veel betere vergaderingen. Super leuk om elkaar op die manier te helpen.

Geef 3 hoofdredenen om te investeren in jouw bedrijf?

 1. Ons team
  • Wij weten echt waar we het over hebben als we over vergaderingen praten. Daarom zijn we ook in staat om het vergader probleem aan te pakken en deze te vertalen naar geweldig werkende technologie.
 2. Voor organisaties is het makkelijk om voor RocketMeetings te kiezen
  • RocketMeetings is de bewezen oplossing om effectiever, efficiënter, en leuker te vergaderen. Ohh en het wordt nog makkelijk ook! Klanten bereiken doelen 2x sneller en besparen 20% vergadertijd. Daarmee verdienen ze RocketMeetings in de eerste maand al terug! Dat maakt het heel gemakkelijk voor RocketMeetings te kiezen.
 3. Schaalbaarheid
  • De vergaderoplossing van RocketMeetings is enorm schaalbaar. Dat betekend dat we grote kans hebben om snel groot te worden.

 

RocketMeetings Crowdfunding


Deel dit bericht:

Jeroen Bontje

Marketing Director at Symbid

You may also like...

Paste your AdWords Remarketing code here