}

OnsPlatform maakt communicatie tussen groepen en individuen sterker en gemakkelijker.


OnsPlatform wil de communicatie tussen allerlei groepen en individuen versterken en gemakkelijker maken. Dit met flexibele apps voor onderwijs, bedrijfsleven, overheid en zorginstanties. Daarnaast kan OnsPlatform met maatwerk aan vrijwel iedere vraag voldoen. Lees hieronder meer over de ondernemers achter OnsPlatform

“Wij proberen niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar vernieuwen en combineren bestaande toepassingen in één omgeving en onder één profiel.” – Cees Kox


1. Wat voor type ondernemer ben je?

Cees Kox: “Ik ben een sociaal maatschappelijke ondernemer waarbij ik de commerciële aspecten niet uit het oog verlies. Ik wil dat OnsPlatform bijdraagt aan een plezierigere samenleving waarbij digitaal contact ook leidt tot fysieke ontmoeting.

2. Beschrijf het verleden, heden en de toekomst van OnsPlatform?

Ontstaan van OnsPlatform:
OnsPlatform is opgericht door dezelfde personen die aan de wieg stonden van Ons Net Eindhoven. Deze organisatie heeft ervoor gezorgd dat Eindhoven nagenoeg volledig is aangesloten op het glasvezel netwerk. Na het aanleggen van dit ondergrondse netwerk werd er een nieuw bedrijf opgezet om ook een bovengronds netwerk te creëren.

Heden:
Ondertussen is dit bovengrondse netwerk sterk aan het groeien. Met ruim 300 community websites – zowel voor zakelijk gebruik als voor sociaal maatschappelijk gebruik in de wijken en buurten – heeft OnsPlatform in en rond Eindhoven al een aardige positie verworven. Als voorbeeld de gemeente Geldrop-Mierlo die OnsPlatform integraal beschikbaar stelt aan haar inwoners, bedrijven en organisaties. Dit heeft o.a. geresulteerd in het Platform Zorg in de Wijk Geldrop-Mierlo waarbij alle eerstelijnszorg partijen met elkaar samen werken. Maar ook in de omgeving van Den Bosch waar OnsPlatform wordt ingezet voor schuldhulpverlening of Raamdonksveer waar met OnsPlatform de afwezige leerlingen toch de lessen kunnen volgen.

Toekomst:
Er worden gesprekken gevoerd met verschillende scholen, gemeenten, woningcorporaties en zorgverleners. De groeipotentie is enorm en OnsPlatform is zonder grote investeringen klaar om door te groeien naar de rest van Nederland.

3. Waarom crowdfunding?

Wij zijn veel onder de mensen, praten veel met ze, en willen de mensen ook de mogelijkheid geven om onderdeel te worden van OnsPlatform. Daarom is crowdfunding voor ons de uitgelezen manier om gelden aan te trekken.

4. Geef 3 redenen om nú te investeren in OnsPlatform?

  1. Geen grote investeringen meer nodig in ontwikkeling en er is al een mooie klantenkring opgebouwd die zorgt voor cashflow
  2. Wij hebben sterke partijen achter ons staan die naar de toekomst zekerheid geven, zoals AME, Any-IT en TopSupport
  3. Wij werken in een sterk groeiende markt wat ook jou een extra centje kan opleveren

 

Je kan nu aandeelhouder worden van OnsPlatform via de crowdfunding campagne.
Doe mee en investeer nu

 

 

 

 

 


Deel dit bericht:

Jeroen Bontje

Marketing Director at Symbid

You may also like...

Paste your AdWords Remarketing code here