Over Symbid

Symbid begon in 2011 als het eerste aandelen crowdfunding platform ter wereld. Onze missie: Wij willen ondernemerschap faciliteren door iedereen die anders durft te zijn en zijn droom najaagt toegang te geven tot de benodigde financiering om zo de ondernemersdroom te kunnen realiseren.

Inmiddels hebben we meer dan 210 ondernemers aan financiering geholpen door de uitgifte van aandelen. In totaal voor ruim 29 miljoen euro. Op basis van jarenlange ervaring helpen wij dagelijks startups en groeiende bedrijven aan de benodigde financiering om hun dromen te realiseren.

De Symbid oplossing

Wij maken durfkapitaal, oftewel aandelen financiering, toegankelijk voor ambitieuze ondernemers. Bij Symbid kunnen ambitieuze ondernemers na een uitgebreide due diligence hun plannen presenteren aan strategische investeerders, angel investeerders, venture capitalists en/of aan tienduizenden crowdfunders en andere professionele investeerders. Investeerders profiteren met hun investering mee van toekomstige groei van het bedrijf.

 
 
Symbid